Adatkezelési tájékoztató

A Támasz Szociális Alapszolgáltatási Központ tájékoztatja a www.tamasz.kaba.hu oldal látogatóit az általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogairól és azok gyakorlásának módjáról.

1. Adatkezelő

Név: Támasz Szociális Alapszolgáltatási Központ
Adószám: 16733431-2-09
Székhely: 4183 Kaba, Jókai utca 4.
E-mail cím: tamasz01@t-online.hu

2. Az adatkezelésre vonatkozó legfontosabb jogszabályok
  • az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011.évi CXII. törvény (továbbiakban: Infotv.)
  • az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információ társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény
  • az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. számú, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló rendelete (GDPR)
3. A kezelt adatok köre

A tamasz01@t-online.hu e-mail címre érkező adatok, amiket a küldő maga ad meg.

4. Az adatkezelés célja

Az érdeklődő által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat a Támasz Szociális Alapszolgáltatási Központ abból a célból kezeli, hogy a megkeresés tárgyára reagáljon. A Támasz Szociális Alapszolgáltatási Központ az adatokat nem értékesíti, vagy adja tovább harmadik személynek.

5. Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelés jogalapja az adatok tulajdonosának hozzájárulása, hiszen önként veszi fel a kapcsolatot.

6. Az adatkezelés időtartama

Az adatkezelés a megkeresés napján kezdődik, és az adatok tulajdonosának törlési kérelméig tarthat.

7. Az érintettek jogai

Az érintett bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Támasz Szociális Alapszolgáltatási Központ által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, törlését. Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

8. Sütik

Ez a weboldal sütiket használ.
A sütik fontosak az oldal megfelelő működéséhez. A felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket használunk, melyek emlékeztetik a bejelentkezési adataira, és biztosítják a biztonságos bejelentkezést, statisztikai adatokat gyűjtenek az oldal funkcióinak optimalizálásához, és az Ön érdeklődési köréhez szabott tartalmakat jelenítik meg.

A sütik nem mások, mint fájlok vagy információ darabkák, amelyeket az internetes böngészője ment le honlapunkról és tárolja azokat az Ön gépén. Ezeknek a sütiknek a segítségével ismeri fel a honlapunk anyagait tároló szerver számítógép a honlapunkra történő visszalátogatásakor, hogy Ön már járt a honlapjainkon.

A honlap azért használ ilyen sütiket, hogy biztosítson egyes funkciókat. Az általunk használt sütik nem terhelik, lassítják és nem okoznak kárt az Ön számítógépében. Az oldal emellett harmadik féltől származó sütiket is használ. Az ilyen sütik segítik a statisztikák gyűjtését, és a releváns hirdetésmegjelenítést. Ezek tiltásához kattintson a ‘Csak a szükséges sütiket engedélyezem.’ feliratra. Ha engedélyezni szeretné a sütik használatát, akkor kattintson az ‘Elfogadom a sütiket.’ gombra. A weboldal 1 hónapra menti el ezeket a beállításokat.

A sütik kezeléséről

Süti beállításait a böngészőjében tudja módosítani. Itt tudja megtiltani, hogy harmadik fél sütiket telepítsen. A böngésző beállításai lehetővé teszik a korábban telepített sütik törlését is, beleértve azokat a sütiket is, amelyek arról szólhattak, hogy ezen a weboldalon engedélyezte vagy tiltotta az egyes sütiket. Fontos megjegyezni, hogy az összes süti letiltásával az oldal működése veszélybe kerülhet. Amennyiben ez így történik, lehetnek olyan funkciók és szolgáltatások, amelyeket nem fog tudni igénybe venni teljes, vagy részleges mértékben. A leggyakrabban használt böngészők beállításaival kapcsolatban segítséget nyújthatnak az alábbi linkek:

Google Chrome
Mozilla Firefox
Apple Safari
Internet Explorer
Opera

További hasznos információkat találhat az online adatkezelésről a Your Online Choices honlapján.
Visszavonom a sütikre vonatkozó engedélyemet.
Nyilvántartott sütik 2019.06.04-én:

Név Tulajdonos Cél Lejárati idő Típus Fajta
cookie_notice_accepted www.tamasz.kaba.hu A felhasználó sütikre vonatkozó engedélyét, vagy elutasítását tárolja az adott weboldalhoz kapcsolódóan. 1 év HTTP szükséges